PANZIÓ

Krigler Panzió - Sümeg  NTAK regisztrációs szám: PA19001538

Bemutatkozás

A Krigler Panziót az eredeti állapotában megőrzött, nosztalgikus hangulatú, 200 éves Ramassetter Pince fölé építettük, Sümeg egyik leginkább attraktív, látványos pontján, ahonnét lélegzetelállító panoráma tárul a vendég szeme elé a Dunántúl legnagyobb várára, annak oltalma alatt mindennapi életét élő városkára, és azt körülölelő változatos horizontra.

Célunk, hogy vendégeink élményekben gazdagon, elégedetten távozzanak, és mint vidéki barátokhoz térjenek vissza hozzánk.

 

 

Szobák

1-2-3 ágyas, egyszerű, kényelmesen berendezett, fürdőszobás szobákkal várjuk vendégeinket Sümegen. Családjukkal érkező látogatóink részére, akár több hetes vakáció szervezésére is alkalmas helyszín lehet a tágas, két külön hálószobával és egy nappalival, valamint étkezősarokkal, teakonyhával felszerelt apartmanunk, amelyben akár 5 személy egyidejű elhelyezése is megoldható.

A kiadó szobák többsége pótágyazható. Előzetes foglalás esetén babaágyat, illetve etetőszéket biztosítunk.


 

 

Kisállat:

Vendégházunk udvari szobáiban kisállattal érkező vendégeinket is szívesen látjuk! Házikedvencét nyugodtan hozhatja magával, de a szoba beosztás miatt előre jelezni, minden esetben szükséges!